Why is there an unsolicited advertisement at the top of my index page?

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

I don't know why, but there is a "commercial" at the top of my index page that is interfering with the content on my web page.  This has never happened before.  I have made no changes on my index page other than text - no new HTML codes.  Has anyone else had this problem?  If so, what did you do about it?  THANKS!
Photo of John4248

John4248

  • 470 Points 250 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 0
  • 2
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
Can you tell us the website address please?
Photo of John4248

John4248

  • 470 Points 250 badge 2x thumb
www.cavalierkcspaniels.com
The ad is linked to: www.clkmg.com/bharper/beagleblog 
I've never even heard of clkmg.com nor beagleblog.
Photo of John4248

John4248

  • 470 Points 250 badge 2x thumb
I just wrote to the clkmg.com anti-spam email address.  I'm hoping this has nothing to do with Homestead.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
On your edit page does that ad show? Is there perhaps an html box up there so you don't actually see the ad until published? If there is then highlight it and click delete.

Post back if that doesn't eliminate it.
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb
This is very strange. Do what Susan says. Click on the "show all elements" button too. There must be some code at the top of your page? Did you try something and forget what you did? This has happened to me in the past, tried some sort of experiment and...and by the time I waited for what seemed like hours to load my update/new version I forgot what I did.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Normally this is caused by a nasty plugin in your browser. This does not seem to be the case here, but that ad doesn't appear in the source code. It could be buried in the many HTML boxes that you have on the page. I am going to have to look at this more to try to figure it out.

Drew
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb

Yep, that is what I thought too Drew. A rotten "Plugin" I have seen it happen. John, there has to be some hidden html at the top of your page?

Have a look at all of your "boxes"?


This conversation is no longer open for comments or replies.