readyrandy's profile

15 Messages

 • 

806 Points

Thursday, October 13th, 2022 11:30 AM

Mail delivery failed: returning message to sender- Getting this message every time I send or receive from email account

Mail delivery failed: returning message to sender issue for info@zombiejoes.com

also please "fix" for other emails Kernel@ZombieJoes.com & ZJU@UrbanDeath.com

-------- Original Message --------
Subject: Mail delivery failed: returning message to sender
Date: 2022-10-12 11:19
From: Mail Delivery System <Mailer-Daemon@eigbox.net>
To: info@zombiejoes.com

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

  INFO@ZombieJoes.com

The following text was generated during the delivery attempt:

------ INFO@ZombieJoes.com ------

 recipient does not have an account.

Reporting-MTA: dns; bosmailscan01.eigbox.net

Action: failed
Final-Recipient: rfc822;info@zombiejoes.com
Status: 5.0.0

Return-path: <info@zombiejoes.com>
Received: from [10.115.3.32] (helo=bosimpout12)
 by bosmailscan01.eigbox.net with esmtp (Exim)
 id 1oieS7-000363-8c
 for info@zombiejoes.com; Wed, 12 Oct 2022 12:19:27 -0400
Received: from boswebmail15.eigbox.net ([10.20.16.15])
 by bosimpout12 with 
 id X4KA2800V0KVxlm014KTxr; Wed, 12 Oct 2022 12:19:27 -0400
X-Authority-Analysis: v=2.3 cv=d4VuNSrE c=1 sm=1 tr=0
 a=fXWB4kgb58BbqYPqR/PhaA==:117 a=Pg+lEXNwiOdDSlU0IeJ2WQ==:17 a=SHt1sZlsAAAA:8
 a=kj9zAlcOel0A:10 a=_iFfLWWbMbkA:10 a=Qawa6l4ZSaYA:10
 a=DyykqmsUKozzIL84yNAA:9 a=CjuIK1q_8ugA:10 a=__vXFi1m9-UA:10
 a=C4pX1RqfIPxPgJ8RnsXx:22
Received: from [127.0.0.1] (helo=homestead)
 by boswebmail15.eigbox.net with esmtp (Exim)
 id 1oieS2-0007u3-4X
 for info@zombiejoes.com; Wed, 12 Oct 2022 12:19:22 -0400
Received: from [66.151.179.99]
 by emailmg.homestead.com
 with HTTP (HTTP/1.1 POST); Wed, 12 Oct 2022 12:19:22 -0400
MIME-Version: 1.0
Date: Wed, 12 Oct 2022 11:19:22 -0500
From: info@zombiejoes.com
To: info@zombiejoes.com
Subject: Test email sent from info@zombiejoes.com
Message-ID: <79712d72f73f81e214dfeecaeb136e9b@zombiejoes.com>
X-Sender: info@zombiejoes.com
User-Agent: Roundcube Webmail/1.3.14
Content-Type: text/plain; charset=US-ASCII;
 format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-EN-AuthUser: info@zombiejoes.com
Sender:  info@zombiejoes.com
X-EN-Class: impinc

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Accepted Solution

15 Messages

 • 

806 Points

3 months ago

You are correct!  After removing the forwarding address I no longer receive mailer-daemon return emails and the email does reach its destination at info@zombiejoes.  Thank you.

Circled below in red is the information I removed to solve this issue.

This ticket can be closed.
ReadyRandy
Brand User

7.1K Messages

 • 

112.2K Points

4 months ago

Hello, 

I've updated the TXT records for this domain. Are you still experiencing this issue?

15 Messages

 • 

806 Points

4 months ago

Thank you for adjusting the account. 
I sent a new email today from my yahoo email account to info@zombiejoes.com.  A Mailer-Daemon arrived in my yahoo email.  Here is the funny thing... the test email DID MAKE TO info@zombiejoes.com!  I was shocked it was in the info@zombiejoes.com email Inbox.
So how do we stop the mailer-daemon return email?
-------------------------------------------------
----- Forwarded Message -----
From: Mail Delivery System <mailer-daemon@eigbox.net>
To: "afuspeAkez@yahoo.com" <afuspeAkez@yahoo.com>
Sent: Monday, October 17, 2022 at 03:52:38 PM EDT
Subject: Mail delivery failed: returning message to sender
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
The following text was generated during the delivery attempt:
------ INFO@ZombieJoes.com ------
recipient does not have an account.
-----------------------------------------------------
Thank you for helping out!
ReadyRandy
Brand User

7.1K Messages

 • 

112.2K Points

It looks like you have that email forwarding to itself in the email settings. I would recommend removing that forward and trying again. Please let me know if you continue to experience this issue after that.