I see a small square with an X on my published page, not on my site editor, how do I delete?

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I see a small sqaure with an x on published page, not on my editor.  I tried the "Control tap A" and that didn't work.  When I inspect it, it shows as element 266.  Would love to find it and delete, whatever it is!  It is on this page under "Equine Challenge On Demand Feeding Instructions"
http://equinechallengeproducts.homestead.com/~local/~Preview/EquineChallengeOn_Demand_Products.html  Thank you!!
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Brian4612

Brian4612, Champion

  • 32,244 Points 20k badge 2x thumb
Kathy not sure if this will help but viewed with Firefox it appears the Add to cart buttons are covering up the descriptions a bit?
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,880 Points 20k badge 2x thumb
Sorry I don't have a quick answer - just trying different things. My next try would be to remove the banner of text it's sitting on and see if it's still there.
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
I have removed the border and the text and it's still there.  When I right click on it and "inspect", this is what I get..

<div style="overflow: hidden; height: 56px; width: 82px; border: 0px solid #52A8EC; border-radius: 0px; box-shadow: none;"><img height="56" width="82" style="display: block; border-radius: 0px;" title="" alt="" src="publishImages/EquineChallengeOn_Demand_Products~~element266.png"></div>
<img height="56" width="82" style="display: block; border-radius: 0px;" title="" alt="" src="publishImages/EquineChallengeOn_Demand_Products~~element266.png">
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,880 Points 20k badge 2x thumb
Ok last try. Go into your file manager and see if you can find a file tp.gif. Delete it if you find it. If that doesn't work then I'm afraid you'll have to wait for the Tech gurus to take a look tomorrow.
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
No files with that name, thank you for trying!!
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
Also found this...
EquineChallengeOn_Demand_Products~~element266.png Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
EquineChallengeOn_Demand_Products.html?_=1490229721109:1 XMLHttpRequest cannot load http://1.2.3.4/cserver/clientresptime?cid=CID5487426.AID1489763769.TID11886...eChallengeOn_Demand_Prod.... No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://equinechallengeproducts.homestead.com' is therefore not allowed access.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,114 Points 100k badge 2x thumb
Kathy, I can take a look at this for you. Can you please exit and stay out of Sitebuilder until I post here again? Let me know when you are logged out.
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
Thank you!!  Whatever you did, did the trick.  Can you give me an idea of what the problem was and why I wasn't able to see the file in Sitebuilder?
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,880 Points 20k badge 2x thumb
I'm not seeing it anymore in any of the browsers.
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
I logged into Sitebuilder as you suggested, did a preview and it wasn't there so I published the page and now I am not seeing it in any of the browsers also.  THANK YOU!  Can you give me an idea of what the problem was and why I wasn't able to see the file in Sitebuilder?
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,114 Points 100k badge 2x thumb
I am not sure how it happened, but it was some corrupted code on the page. It might have been an image that was on the page and you deleted, but the code got stuck. Unfortunately, this type of corruption needs to be fixed by us. I had to manually remove the corrupt code from the page, which you do not have access to. I am glad that we were able to get rid of it for you.
Photo of Kathy1866

Kathy1866

  • 1,018 Points 1k badge 2x thumb
That makes sense, that you for taking care of it so quickly.

This conversation is no longer open for comments or replies.