Why isn't Amazon html codes working on Sitebuilder Plus?

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 7 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I was forced to start using Sitebuilder Plus. Now all of my html codes from Amazon (that were working before) suddenly don't show up on pages.
Photo of Tony3127

Tony3127

  • 534 Points 500 badge 2x thumb

Posted 7 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Chris Folmer

Chris Folmer, Alum

  • 28,258 Points 20k badge 2x thumb
Hi Tony,

Welcome to the Community!

Sorry to hear of your frustrations. Can you please respond with a page on your site where the Amazon code isn't working anymore so I can further investigate.

Thanks,

Chris
Photo of Tony3127

Tony3127

  • 534 Points 500 badge 2x thumb
Hi Chris ... this is weird, I just read your response ... went to view pages at my site that were in question ... and suddenly the Amazon spots that use html codes are now working! I promise you they were not when I first wrote you and I haven't done anything to try to remedy the problem. LOL
No matter - all is good now. Maybe amazon was doing something strange on there end? All non-Amazon html codes on my site are and have been working perfectly (even during the transition from Sitebuilder to Sitebuilder Plus).
Appreciate you responding.
Photo of Chris Folmer

Chris Folmer, Alum

  • 28,258 Points 20k badge 2x thumb
Hi Tony,

Glad to hear they started working!

This conversation is no longer open for comments or replies.