why isn't my image showing up after I publish. It shows on the preview but not when I go to the site from a browser.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

It was working before...replace with a new image. have changed sizes...tried jpg and gif...went back to old image and now it doesn't show up either.
Photo of Lisa4814

Lisa4814

  • 94 Points 75 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 256,782 Points 100k badge 2x thumb
Which site? page? and image? We can log in and take a look.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 54,684 Points 50k badge 2x thumb
Have you exceed your page limit? Have you exceed you storage limit?Have you tried a "refresh"? 
F5 = Refresh. If that doesn't work, use Shft/Ctrl/Delete.
Using this procedure intermittently provides solutions to cache and cookie related interference. A browser works by downloading a page to your computer. Browsers will then show the page from your computer as opposed to downloading it every time you visit the page. This speeds up the process and lessens the traffic on the Internet. Depending on the browser, it will periodically check the website for a new version of the page and download it if it has changed. If you don't see a change that you expect, then press F5. That tells the browser to go to the site and download the page now.

This conversation is no longer open for comments or replies.