Why is the Google Analytics page blank?

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

when I try to access my google analytics, the page is blank and has been for at least a week.
Photo of Helen9648

Helen9648

  • 82 Points 75 badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
A couple of other people have mentioned this. Mine seems to be displaying. Are you clicking on the view stats button on the Websites manager page? or are you logging in to your Google account directly? http://analytics.google.com
Photo of Helen9648

Helen9648

  • 82 Points 75 badge 2x thumb
I'm using the stats button after logging in to my page. I checked the data retention setting and don't see a problem.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
What if you click the link in my post above? Can you log in there and see anything?
Photo of Jennifer3538

Jennifer3538

  • 1,772 Points 1k badge 2x thumb
I am having the same issue... 
Photo of Jennifer3538

Jennifer3538

  • 1,772 Points 1k badge 2x thumb
The link works, any idea why it isn't working through the stats button? 
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
Thank you for that. It looks like Google may have altered their API. I will have the developers check into that.
Photo of A0730

A0730

  • 90 Points 75 badge 2x thumb
My View Stats button tries to load -  https://v8.prnx.net which seems to no longer be available.  Hope you can have this corrected.  Thank you.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
A0730, you are using a different stats. They are using Google Analytics. Your stats are loading fine for me and that URL is for the Realtracker stats. Do you have any sort of privacy plug in installed in your browser? Can you try logging in with a different browser and see if it works?
Photo of Zoe3945

Zoe3945

  • 60 Points
I'm having the same problem. Every time I try to load my analytics page it is blank.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
The developers are working on it. You should be able to log in directly through Google as linked above

This conversation is no longer open for comments or replies.