When I update a link it takes me back to my own files to save. Doesn't publish the actual PDF.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 6 months ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

When I edit a page and update a link and then preview it takes me back to my own files and wants me to save the document and doesn't show the actual pdf that i uploaded. HELP! Thank goodness I realized before I shared my files with the world.

Menu page. Updating Weekly Specials.
https://sitebuilder.homestead.com/~site/builder/
Photo of taorminarestaurant2187

Posted 6 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,150 Points 100k badge 2x thumb
Is that the link you are using? That is trying to link back to the editor.
I am trying to link a pdf document (restaurant weekly specials menu) to website as I have done for last several years. After I try to upload to page onto sitebuilder, save, preview, and publish, the pdf does not open. When I click on the the "Click here for weekly specials box"  I am routed back to my own document files where it wants me to save the doc.  The pdf was originally uploaded from my documents into the website library.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,150 Points 100k badge 2x thumb
It looks like it is working for me. The pdf comes up. If you still see an issue, try clearing your browser history.


This conversation is no longer open for comments or replies.