Websitebuilder question about https

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

I've started building a basic site to replace another using websitebuilder and have published and have aimed at the desired domain. I don't have a padlock using the domain name. Do I need to go through Cloudflare to secure the site with https the same way necessary with a sitebuilder plus site?

For some reason I thought sites built with websitebuilder were automatically https compliant. The domain I'm using for the site was connected to a site built and maintained with desktop sitebuilder for years. It was never opened or edited using sitebuilder plus that I can remember.

Thanks again.
Photo of steve4468

steve4468

  • 3,170 Points 3k badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 13,938 Points 10k badge 2x thumb
Hello,

If the domain was attached to a site builder site previously it still does have the old DNS settings which I was able to see. It is correct that the new WebsiteBuilder sites are secured with https. I have updated the DNS settings for the site and it will show secure after prorogation time please allow 24 hours for the change to take effect. 
Photo of steve4468

steve4468

  • 3,170 Points 3k badge 2x thumb
Thank you.
Padlock is showing.
(Edited)
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 13,938 Points 10k badge 2x thumb
Perfect! You are welcome. 

This conversation is no longer open for comments or replies.