Website not working! Help!

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 7 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

Help! I was trying to make my page secure with the SSL tutorial and noticed my domain wasn't showing. It then showed my page under my name with hstrial vs www.fitssentials.com. I tried to mitigate by directing the subdomains and need help please. Website is supposed to be: www.fitssentials.com my name is Naviere Walkewicz and email is fitmama4life@gmail.com. Thanks in advance!!
Photo of naviere9623

naviere9623

  • 82 Points 75 badge 2x thumb

Posted 7 months ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 70,176 Points 50k badge 2x thumb
Your site is up. Follow the instructions in the this article to secure your Sitebuilder plus site, https://community.homestead.com/homestead/topics/can-i-secure-my-homestead-website-with-https.
Photo of naviere9623

naviere9623

  • 82 Points 75 badge 2x thumb
okay, will do-- I saw this in my domain listing. do I just X out that line with the flag? it says this is exposing my origins IP address. thanks

Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 35,652 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

You do not want to click the X as that will delete the record. Just click on the orange cloud to turn it gray. It should reflect this. 

This conversation is no longer open for comments or replies.