Website Builder

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 7 months ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

When trying to update my website, I get the following Error Message: 404 - File or directory not found. The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Photo of Cathy Ginter

Cathy Ginter

  • 822 Points 500 badge 2x thumb

Posted 7 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 45,038 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

I'm sorry for the trouble with that. What kind of update were you making and what action exactly led to the 404 error? (saving, previewing, publishing, loading the builder, adding an element)
Photo of Cathy Ginter

Cathy Ginter

  • 822 Points 500 badge 2x thumb
Elizabeth, I don't even get that far. The error message comes up when I click on "Website Manager" before the edit page even loads up. 
Photo of Cathy Ginter

Cathy Ginter

  • 822 Points 500 badge 2x thumb
Yes, so that would mean I cannot upload the builder.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 45,038 Points 20k badge 2x thumb
I see. Can you completely log out, log back in and try it again. It may have just encountered an error. Closing your session in your account and retrying should clear that
Photo of Cathy Ginter

Cathy Ginter

  • 822 Points 500 badge 2x thumb
It's working now - thanks!
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 45,038 Points 20k badge 2x thumb
Good! Let me know if you need any other assistance.

This conversation is no longer open for comments or replies.