Unable to activate ssl on new website builder site

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content.

I rebuilt and published my old sitebuilder website using Website builder so that I could enjoy the better features (love them) but mainly to activate SSL security on norfolkheatwave.com - can you please advise how or when ssl will activate? I was unable to find the link to "activate ssl" in my control panel, thanks
Photo of Glyn8882

Glyn8882

  • 216 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 months ago

  • 0
  • 2
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 34,720 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

I have made the necessary changes for you. It might take up to 24 hours for the website to show with https://
Photo of Glyn8882

Glyn8882

  • 216 Points 100 badge 2x thumb
Hi Elyzabeth

Thank you, I look forward to being secure at last
Best wishes
Glyn
Photo of Lisa6905

Lisa6905

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Elyzabeth, Could you also please activate my sight? I rebuilt it using website builder but I noticed today that it still is not secure.  selahhavanese.com Thank you. 
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 34,720 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

I have made the necessary changes. Please give it up to 24 hours to update.

This conversation is no longer open for comments or replies.