Two of my navigation menu links aren't working

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

Navigation menu links not working
Photo of Rabbina7129

Rabbina7129

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
It sounds like they might not be linked properly. This may help you find the error. Site Navigation
Photo of Rabbina7129

Rabbina7129

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
They're all linked to the site files for each page. All other navigation links work.
Photo of Rabbina7129

Rabbina7129

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Never mind. I figured it out. I had an html file sitting on top of the navigation menu. I sent it backwards and now the links work. Thanks for your help!
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 43,192 Points 20k badge 2x thumb
Don't you love it when the light bulb comes on? I always feel so smart when I figure out something on my own. Good on you for figuring it out. :)

This conversation is no longer open for comments or replies.