Trouble with Manage Pages 'Title' disappearing...

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

In the Manage Pages of the new website builder I'm adding the Title, Keywords and Descriptions for each page. On certain pages when I click Save then go back to the same manage page the title I placed has disappeared and I have to add it again... and again and again. What is it I'm doing wrong or is it a glitch?
Photo of PermaGaia

PermaGaia

  • 816 Points 500 badge 2x thumb

Posted 8 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,518 Points 100k badge 2x thumb
I have not seen this before. Is it the same pages over and over? If so can you give me a an example page and what the title should be so I can see if I can figure it out?
Photo of PermaGaia

PermaGaia

  • 816 Points 500 badge 2x thumb
It was happening on the Services page over and over so I moved to the Consult then Install page and it did the same thing. YET as soon as I changed the title from 'Services' to 'Services | Gaia Creations' it stopped disappearing... as long as type it like this it works otherwise it disappears...

FYI: Sometimes I'm not on the page itself when this happens but click Pages at the left menu then click the 3 little horizontal bars next to the page name I want to manage and click Settings. Other times on the page itself, and go to Pages at the left, then click Manage Pages to bring up the info...

This conversation is no longer open for comments or replies.