This is the layout page not found

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 4 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

Please tell me how to fix this problem:

I am building a new website using Website Builder editor. I am on my homepage- I am trying to link a word in text box to another page within my own website. So I go ahead and
1) Highlight word
2) Click on attach link in menu
3) That opens the attach link menu where I choose to link to website (I choose one of my pages) and then below I also choose "open in new tab" Then I click OK
4) I then save website,but when I go to site preview to test link is working, it opens page but link does NOT work: I get a blank page saying: 

This is the Layout

The page you requested could not be found.

Home Templates Help


Photo of Marcelo1025

Marcelo1025

  • 432 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 36,102 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

The reason you see this message is because you have the link set to open in a new tab. The preview mode prevent this feature, however, if you uncheck the box to open in a new tab or test this from the published site it will work. These are all linked properly and will work once published. 
Photo of Marcelo1025

Marcelo1025

  • 432 Points 250 badge 2x thumb
Thank you!

Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 36,102 Points 20k badge 2x thumb
You are welcome. 

This conversation is no longer open for comments or replies.