The Navigation menu on several page's of my site is stuck and will not scroll to other images below them, only displays what's shown at top

  • 1
  • 1
  • Question
  • Updated 1 week ago
  • Answered
The Navigation menu on several page's of my site is stuck and will not scroll to other images below them, only displays what is shown at top. Because of this, I'm unable to add text to new images, please advise, thanks!
Photo of kevin2087

kevin2087

  • 140 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 weeks ago

  • 1
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 9,058 Points 5k badge 2x thumb
Hello,

You may have the navigation element locked in its size and position. When editing select the navigation and look at the settings on the right under position and size. If it is checked boxed to lock size and position, uncheck it to allow you to move the navigation. 
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 9,058 Points 5k badge 2x thumb
I apologize, I am not sure I can replicate your issue. What page are you working on?
Photo of kevin2087

kevin2087

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
Here's the link to the page: http://hstrial-kkevin384.homestead.com/Oil.html Initially discovered when I had uploaded two images of recent work to my sample oil painting page but I noticed this also seems to be affecting the rest of the pages as well. For some reason, I am unable scroll up or down while editing in the navigation menu. I could not add text for a description to the new images, you can see the two images that were added at the bottom right of the sample box, they have no description when selected. I'm absolutely dumbfounded as to what's causing this, need a remedy. I'm pretty fed up and annoyed to say the least.

(Edited)
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 44,662 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

I'm sorry but I cannot replicate this issue. It allowed me to enter a description for the two images at the bottom of the gallery on the page "Oil". What device or browser are you using to edit this site?
Photo of kevin2087

kevin2087

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
Thank you so much, I wouldn't have thought of that in a million years! I'm working on a Mac Pro and using Firefox as the browser, which obviously was the culprit but after reading your comments, I switched to Safari and have had absolutely no problems! Wow, amazing just how frustrating all that became, it's all good now though. Thanks again for all of the help from you and your team, I do really appreciate it!
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 44,662 Points 20k badge 2x thumb
I'm glad that helped!