SSL on mobile

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content

I've tried for 3 days on my Duda mobile site to chng. all my http to https. Saved it, published it, still insecure. Go back in and all the "s" have been taken off and back to http. What do I do to fix it?
Photo of hoffmanstoys3447

hoffmanstoys3447

  • 1,024 Points 1k badge 2x thumb

Posted 3 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,578 Points 10k badge 2x thumb
Hey hoffmanstoys3447

It is showing https:// on my phone when I go to hoffmanstoys.com

Photo of hoffmanstoys3447

hoffmanstoys3447

  • 1,024 Points 1k badge 2x thumb
ok good...I've worked on that page forever it seems.  Now have to do the other pages, right?  It shows up on my phone on Firefox but not Chrome, has an I on it.  Thanks for the screenshot.
(Edited)
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,578 Points 10k badge 2x thumb
Yes definitely just have to get any non-secure elements on those other pages fixed as well and you will be good to go!
Photo of hoffmanstoys3447

hoffmanstoys3447

  • 1,024 Points 1k badge 2x thumb
ok thanks so much! Have a good day.....
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,578 Points 10k badge 2x thumb
You too!
Photo of hoffmanstoys3447

hoffmanstoys3447

  • 1,024 Points 1k badge 2x thumb
Thanks...had a problem but think I fixed it.
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.