Snails Pace

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

Site Builder Plus is running at a snails pace today. Anyone else? Folks at Homestead?
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb

Posted 3 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb
Actually it is not just slow, it is not working! Are you all awake? Thanks.....
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 14,428 Points 10k badge 2x thumb
Hello,

There have been reports of some larger websites experiencing slowness issues. I can implement a fix for you. What website are you experiencing this with?
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 14,428 Points 10k badge 2x thumb
Perfect, keep us updated if you experience any errors. 
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb
Deleted several files....problem persist. It would take days to add just a few pictures at this rate. Working later in the day thinking traffic has slowed down...system is not right.
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb
Have received the "OOPS....blah blah blah" pop up several times. I give up for the night. Need to change several things in the morning. Plan on send an email to my customer list!!!!!
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 14,428 Points 10k badge 2x thumb
When are you getting the error message when saving or publishing?
Photo of Martin

Martin

  • 5,960 Points 5k badge 2x thumb
I was able to finish up this morning, all was well, speeds were good until I tried to publish. Got one of the errors although I don't recall which one. Finally was able to get two pages published. Added only a couple of pictures and changed some text.

This conversation is no longer open for comments or replies.