SiteBuilder plus copying updated files

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 month ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content

I go into website manager then "edit site" I get this message first:
"SiteBuilder Plus Verifying that all your files are up to date." then I get:
"SiteBuilder Plus Copying updated files.This might take a few minutes."
I've let this work on several occasions for several minutes and even overnight and it never comes off of that last screen and I cannot get into the manager to edit the site.
How long is "a few minutes"?
Please advise. Thanks.





Photo of Kevin0250

Kevin0250

  • 230 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 month ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,198 Points 100k badge 2x thumb
Can you try again? I cleaned up the server cache for the site and it popped right up for me in Sitebuilder Plus. If you still have an issue, can you try a different browser and see if you still have the issue?

Photo of Kevin0250

Kevin0250

  • 230 Points 100 badge 2x thumb
Tried again with the same results even from a different browser (Safari instead of Firefox). I went to my personal website, vdesigndetroit.com, (also hosted on Homestead) and it worked fine when I updated the content.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,578 Points 10k badge 2x thumb
Hello Kevin0250

I just tested going into the builder on my end and it loaded the builder in less than 30 seconds. I would recommend clearing your cache. It could also be caching in your ISP, so it might take time for that to clear up.

This conversation is no longer open for comments or replies.