site not publishing to domain name

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 8 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

When publishing entire site, my site publishes to the long version of www.sunset-place.homestead.com    instead of our normal domain of www.sunset-place.com which comes up as a non-published error page.  Any suggestions?
Photo of sunset_place

sunset_place

  • 92 Points 75 badge 2x thumb

Posted 8 months ago

  • 0
  • 2
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,792 Points 100k badge 2x thumb
It looks like you used Sitebuilder, but the site is configured for the newer Websitebuilder so the DNS is wrong. Did you use Sitebuilder to build the site and do you want to use that site?
Photo of sunset_place

sunset_place

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
Yes, I built everything in sitebuilder is it recommend to switch and if so why? Whatever is the most simple to get our site up and running!
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,792 Points 100k badge 2x thumb
It should be working shortly. The new builder would require that you rebuild the site from scratch, so this is quicker.
Photo of sunset_place

sunset_place

  • 92 Points 75 badge 2x thumb
Perfect thank you! So can I leave this site live and build out another version in the new builder then switch later? If so, where can I access the new builder?
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,792 Points 100k badge 2x thumb
All you have to do is create a new site. It will automatically assign the new builder.

This conversation is no longer open for comments or replies.