Site error 404 page is not coming up when an incorrect address is given after the slash, a homestead page comes up instead.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress
  • (Edited)
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: site error 404 page not working properly

This issue has not been resolved!  I saw an identical post from 3 weeks ago that claims to be resolved/answered.  I am having this issue right now, with ALL my 20+ sites.  PLEASE HELP!!  I have made CUSTOMIZED ERROR 404 PAGES for all these sites, and not one of them is working...
Photo of Bandi Andrew Szakony

Bandi Andrew Szakony

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
  • Angry, sad, frustrated...

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Larry7044

Larry7044

  • 344 Points 250 badge 2x thumb
I'm having the same problem with all of my sites
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
This issue has not been resolved nor have we declared it resolved. There are a number of things that continue to be worked on. Ideally this error should not occur and does not for most people. It is in the works to fix, but there are higher priority items ahead of it.
Photo of Gerald2123

Gerald2123

  • 276 Points 250 badge 2x thumb
I'm having the same problem
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Gerald2123,

This is global on Homestead until they make some updates.

This conversation is no longer open for comments or replies.