Site changes not showing up in mobile view both before and after publishing

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 7 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: archived

I added a new element to one of the pages on our site.  The new element shows up fine when viewed in desktop mode but it is incomplete when viewed in mobile mode.  The discrepancy exists both in the builder and after the changes are published.  I've tried deleting and re-adding but the results are the same.  The page in question is http://www.csthousing.com/view-homes The following images show the element in the builder in both desktop and mobile views.  Any suggestions?

Desktop view




Mobile view

Photo of david2953

david2953

  • 6,450 Points 5k badge 2x thumb

Posted 7 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,954 Points 10k badge 2x thumb
I think I see what you are seeing on your View-Homes page. On my phone, I see that the section underneath West Shore Homes has a photo gallery with Gallery Transitions, and the photo gallery element is sliding on my phone. I can see the white space, but then it fills up.

Other than that, everything lines up and matches from my phone to your mobile editor.
If you need to remove the gallery transitions, select the photo gallery, click Advanced, then Settings, and then you should see the Gallery Transitions option.
Photo of david2953

david2953

  • 6,450 Points 5k badge 2x thumb
Good idea about removing the transition.  I never liked that on this mobile page but didn't realize I could stop it.  I just removed it but still have the original issue with the Williamport and Wilkes-Barre section
Photo of david2953

david2953

  • 6,450 Points 5k badge 2x thumb
Hi Todd...I think you are looking at the wrong section.  Yes, there are properties under the West Shore Homes (Mechanicsburg Townhome, Mechanicsburg Courtyard, Camp Hill Garden, Enola Ranch House and Carlisle Gables) but that is not the section I am talking about.  Scroll down to the bottom of the page and you will see a heading "Williamsport and Wilkes-Barre Homes"  The properties that should be listed there are not showing up.  The section for Williamsport and Wilkes-Barre should list  Williamsport-Grampian, Wilkes-Barre - East Mountain and Gateway.  They appear properly in the desktop version but they are not showing on the mobile.
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,954 Points 10k badge 2x thumb
Oh I see what you are talking about. Inside of your mobile editor, click Settings on the left to see your list of hidden elements. It looks like the gallery and other elements are set to hidden. Put your mouse over the elements and click the eye to get it added back to onto your mobile site.
Photo of david2953

david2953

  • 6,450 Points 5k badge 2x thumb
Thanks, Todd...that was it.  I appreciate your help.
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 19,954 Points 10k badge 2x thumb
Glad to hear it!

This conversation is no longer open for comments or replies.