Sending emails works fine. unable to recieve

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

About 2 weeks ago I sent out a bunch of emails and got no responses. After checking, all of the recipients got the email and responded. I got none of those responses. Since then I have tested  the account and sure thing, if I send it FROM dan@dandennisvo.com it goes fine. But if I respond or send it TO  dan@dandennisvo.com it goes to never-never-land. I haven't changed any settings and it doesn't matter what device  i use. Any thoughts??
Photo of Dan8122

Dan8122

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Angela6389

Angela6389

  • 956 Points 500 badge 2x thumb
They dont' let you see email messages that the system marks as spam here, the system just autodeletes to save space on the server routing spam emails.  There is no telling how many customer emails I just don't ever get. 
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
You're mailbox appears to be full. You need to log in to Webmail and delete some messages. After you delete please empty the trash.
Photo of Dan8122

Dan8122

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
Shouldn't I get some sort of notification? What happens to emails that were sent to me, will I ever get them?
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
I just saw someone earlier this week that got a warning, so yes, you should have.In your inbox, it also shows your limit at the bottom left of the screen.

This conversation is no longer open for comments or replies.