Sections are not aligned when I preview the new site I built

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

When I preview the new site I built, on my 2nd page, titled Services, 2 sections are not center aligned with the rest of the page. They 2 sections coincidentally have the same layout; 4 pictures horizontally next to each other with a caption under each picture. I'm wondering if it's specific to that particular section layout? 
Website is apisafetyexperts.homesteadcloud.com
Is there a fix?
Photo of Ken2098

Ken2098

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated, but hopeful.

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,004 Points 100k badge 2x thumb
You have the docking set, at least on the services page. I don't like to leave it set as it can disrupt the mobile site sometimes. If you click on the gallery and then more and advanced, one of your docks is to the right. Use the center dock and it should move it. Once positioned in the center, I would remove the dock and it should stay there.
Photo of Ken2098

Ken2098

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Thanks! That fixed it.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 259,004 Points 100k badge 2x thumb
You're welcome

This conversation is no longer open for comments or replies.