Problems Uploading Pictures-Graphics

  • 0
  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

This started last night - I can not upload any pictures. I get a Error Code 0X40 message. Is this happening to others? Is it something with my webpage only?
Photo of Aaron2527

Aaron2527

  • 522 Points 500 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 2
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Which site are you trying to upload images to? Are there any spaces in the file names? If so, remove the spaces.
Photo of Aaron2527

Aaron2527

  • 522 Points 500 badge 2x thumb
Photo of Aaron2527

Aaron2527

  • 522 Points 500 badge 2x thumb
No spaces in the file names
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Is it on all images? Can you post one here? I can give it a try to see if I can spot something.
Photo of margaret7856

margaret7856

  • 102 Points 100 badge 2x thumb
I am having the same problem--same error message when uploading photos.  Started two days ago
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
We have seen this with Firefox. Are you using Firefox as your browser? We are looking into it, but in the short term it seems that Chrome works for people.
Photo of margaret3353

margaret3353

  • 60 Points
Thanks. I was able to upload with Safari but why would Firefox suddenly stop working?
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,816 Points 100k badge 2x thumb
Glad to hear it. We are not sure yet. We haven't changed anything, so it might have been a Firefox update. We are looking into it

This conversation is no longer open for comments or replies.