Problem with setting up new emails.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 12 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I have three domains. I set the emails for one account and they are working but I can't not get the emails to work for the other two domains. I can log into them but they will not send or receive any mail. What is going on with them.
Photo of Angie7663

Angie7663

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
Two of your domains had very old DNS records related to mail service. I have reset that and now it should start working soon.
Photo of Angie7663

Angie7663

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
Thank you so much for your help.  We got all of them to work now but one is still not working.  It is the one Shelby@rentfourventure.com.  I deleted it and added it back in again and it is still not working.  Thank you.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
When did you delete it and add it back?
Photo of Angie7663

Angie7663

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
This morning. 
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
I sent a message and it arrived in the Webmail. What are you seeing when you send mail?
Photo of Angie7663

Angie7663

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
We got it to work now.  Thank you so much for your help!!
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,538 Points 100k badge 2x thumb
You're welcome

This conversation is no longer open for comments or replies.