Preview and Publish views completely different. In Preview, the site looks intact, in Publish it is completely fragmented.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving

Preview and Publish views completely different. In Preview, the site looks intact, in Publish it is completely fragmented.
Photo of John7498

John7498

  • 132 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,858 Points 20k badge 2x thumb
Tech support won't be available until Monday unfortunately. Try reloading the editor - some people have had luck doing that a few times.

Hours of Operation for Live Support
Sales:  1-800-986-0958 (Support can also be contacted via this number)
Support: 1-800-710-1998

Phone:
Mon-Fri 6:00am - 5:00pm MST(No DST)
Sat-Sun Closed

Chat:
Mon-Fri 4:30am to 1:15pm MST(No DST)
Sat-Sun Closed

Community:
Community Members - Available 24x7
Homestead Techs available Mon - Fri
(Edited)
Photo of Aurelie1129

Aurelie1129

  • 250 Points 250 badge 2x thumb
I am having the very same problem. Reloading editor did not help.
Photo of Jim9970

Jim9970

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
My site same issue.. Fragmented .. About 7 days ago I got a error code 0x08 and have not been able to edit my site. Made 3 calls to help desk but still having issues. Stated a corrupt file last contact. This fragmented stuff is new today. I have 3 sites all doing the same thing.
Photo of Jim9970

Jim9970

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
John I used google Chrome and it works like it should. try logging in using chrome.. resolves all my issues
Photo of Aurelie1129

Aurelie1129

  • 250 Points 250 badge 2x thumb
Glad you mentioned this. I was using Chrome when my troubles began; I switched to Internet Explorer and was able to then edit my website as usual. Thank you.
Photo of Brian4612

Brian4612, Champion

  • 32,244 Points 20k badge 2x thumb
Firefox seems to work best with mine??????
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 252,174 Points 100k badge 2x thumb
Is everyone here working ok now?

This conversation is no longer open for comments or replies.