Page will not display properly

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 6 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

Have done a save, publish and preview and the page appears as I want it but when viewing the actual website one single page (Meetings-Announcements) does not show properly.
Photo of Kathy5115

Kathy5115

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated

Posted 6 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 37,392 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

I re-linked the page to the navigation and republished. I do see it showing now. Please refresh, you should also be able to see this page showing correctly.  
Photo of Susanne/SMP

Susanne/SMP

  • 140 Points 100 badge 2x thumb
I am having the same problem with this page - help: 

http://www.shoshonemunicipalpipeline.org/currentbids.html

It looks like I want in the editor and in preview, but is a blank page when published.
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 37,392 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

There is not a physical page named current bids in the builder, this is only the display name for the link, the page is named blank. The link on your website is working correctly, however, the actual link is http://www.shoshonemunicipalpipeline.org/Blank.html

If you would like to use http://www.shoshonemunicipalpipeline.org/currentbids.html you can rename the blank page current bids and re link the navigation to the new page name.