Page on Website Manager

  • 1
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I have one page on my website manager that won't load. It takes over 30 minutes to load up. All the other pages load up just fine instantly. What do I do?
Photo of Jenelle7639

Jenelle7639

  • 260 Points 250 badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 1
  • 1
Photo of Mark5665

Mark5665

  • 970 Points 500 badge 2x thumb
No idea, but check your source code to make sure nothing's in error. Check images to make sure they aren't too big.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 256,782 Points 100k badge 2x thumb
Which page is it. I cleared the server cache for you. See if that helps.
Photo of Jenelle7639

Jenelle7639

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
I deleted the page and started over. Right now I'm having trouble uploading pictures.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 256,782 Points 100k badge 2x thumb
What trouble are you having? What image type? What is the file name of an image you are having trouble with? What size is the image?
Photo of Jenelle7639

Jenelle7639

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
It's a jpg. Some sizes of the images are different. One was 4.2 MB. This is what I'm getting. Error Message.

Oops! Your upload failed due to a network or server issue. Try uploading again, and if it still doesn't work, call us at: 1-800-710-1998 (Code: 0x40).

I'm not calling just because I don't hear well over the phone.
Photo of Jenelle7639

Jenelle7639

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
I figured out how to cut down the size of my images, but I'm still getting the pop up Error Message.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 256,782 Points 100k badge 2x thumb
Can you try a different browser, like Firefox? Also, have you tried importing from the file manager and see if that gets the error? I have done some clening on your account as well. If you still see the error, let me know.
Photo of Jenelle7639

Jenelle7639

  • 260 Points 250 badge 2x thumb
I finally got them uploaded. I had to downsize it more. If I keep having more problems, I'll try a different browser. Thanks!
Photo of Mark5665

Mark5665

  • 970 Points 500 badge 2x thumb
Before I upload photos, I resize them to the sizes I want to display. I do not upload then resize in Site Builder.

This conversation is no longer open for comments or replies.