Page now blank on sitebuilder though it is published.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 7 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

Though it is on my published website, I have a page that is blank now on the sitebuilder. It is https://www.knitalteration.com/Garmen...
Photo of Sandy3192

Sandy3192

  • 734 Points 500 badge 2x thumb
  • confused by this.

Posted 7 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 36,102 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

There might have been a loading issue. I would recommend reloading the builder once more, I am able to see all the content present. 

Photo of Sandy3192

Sandy3192

  • 734 Points 500 badge 2x thumb

Thank you for your prompt reply Michelle. I have been able to get access  to the page after reloading the site builder. I need to tell you though that everything on the Homestead website is loading very slowly. Which is not at all normal. I also had another page go missing since my first post, but it came back up after reloading the sirebuilder again. I will give it all a rest for a day or 2 and hope it gets over whatever is causing this. Thanks again for telling me to reload the sitebuilder!
(Edited)
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 36,102 Points 20k badge 2x thumb
You're welcome. I will refresh the files on my end and it may help with any slowness in load time. 

This conversation is no longer open for comments or replies.