Owner

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content.

Trying to log into my site.  Message comes up verifying files then coping updated files may take a few minutes.  What is exactly is a few minutes, it has been 30 or min?
Photo of donna0563

donna0563

  • 100 Points 100 badge 2x thumb

Posted 3 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,044 Points 20k badge 2x thumb
It may have timed out while it was loading, usually closing that window out and loading back into the editor should get you back into Sitebuilder Plus. Were you able to finally load into the editor? If not, can you try using an incognito window?
Photo of donna0563

donna0563

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
I am sure that it did not time out, it happened several times in a row and today it is happening again.  I have not bee able to load into editor.  I do not know what an incognito window is.  Also can not find a number for help.  Very frustrated.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 17,578 Points 10k badge 2x thumb
Hey donna0563

I just tried going into your builder and it let me in immediately. This means it is likely a connection issue on your end. You can try another browser, if you are not currently, try using a wired connection as oppose to a wireless connection. Clear cache and cookies.

This conversation is no longer open for comments or replies.