Opening program got stuck....now 2 pages are missing.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving

I need help locating 2 pages that seem to have disappeared when program crashed on start up:
www.WeddingsOfLove.com

Photo_Gallery-2006
Photo_Gallery-2007
Photo of Chris6570

Chris6570

  • 162 Points 100 badge 2x thumb
  • frustrated.

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Chris6570

Chris6570

  • 162 Points 100 badge 2x thumb
Sorry, that was:
Photo_Gallery-2007
Photo_Gallery-2008
Photo of Chris6570

Chris6570

  • 162 Points 100 badge 2x thumb
I also lost my photo album on my "Ideas" page.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 68,674 Points 50k badge 2x thumb
Try to refresh your browser and retry. Ctrl/shift/del.
Photo of William S

William S

  • 18,878 Points 10k badge 2x thumb
Hello,

I am still showing the pages on your account so they haven't been deleted. I would also recommend clearing your browser and logging back into the website.
Photo of Chris6570

Chris6570

  • 162 Points 100 badge 2x thumb
My "photo album" on my "Ideas" page is not showing, and I get a message about looking up how to use now "unsupported element".  Search shows nothing.
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hello, the photo album is not supported by Sitebuilder Plus and will not display there. It is an older element that was removed. If you publish the page it will be taken off the live site. You will need to use a photo gallery, or stick with using Sitebuilder desktop

This conversation is no longer open for comments or replies.