new design published before it was ready

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
  • Solved
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: 7 days of inactivity

I was just playing with different designs, and all of the sudden my old website in not there and page just shows Error processing SSI file and the template of what I was looking at. I never clicked publish or save. I need to get my website working again. Help!

Let me add - when I am trying to change design now, on that new, broken site, system gives me big red warning box, that I will lose everything. This had not happened before, but should have.
Photo of Joanna9587

Joanna9587

  • 258 Points 250 badge 2x thumb

Posted 2 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 9,428 Points 5k badge 2x thumb
Hello,

I see you called in about this. Is there anything else I can assist with?
Photo of Joanna9587

Joanna9587

  • 258 Points 250 badge 2x thumb
They will restore it for me. Just wanted to let you know that the warning about losing everything while changing design DID NOT show up. It was showing up later, when I already lost it and kept playing changing designs. Every time got big box with warnig, despite the very first one, the one that matters.
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 9,428 Points 5k badge 2x thumb
Glad we were able to put in a restore. It definitely should come up each time I will make sure that is functioning properly. 

This conversation is no longer open for comments or replies.