network solutions domain did not transfer

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 6 months ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

After using the "use a domain you already own" and entered tuckahoemfg.com and then verified that the network solutions account had the right DNS servers as instructed, it didn't work.
Furthermore since I'm using Google Business for emails they don't go through because the domain has no pointer at this point.  What can I do to expedite the domain pointer transfer?
Photo of Stavros7880

Stavros7880

  • 414 Points 250 badge 2x thumb

Posted 6 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Stavros7880

Stavros7880

  • 414 Points 250 badge 2x thumb
I called network solutions and they verified that the name servers are pointing to ns1.mdnsservice.com, ns2 and ns3 so they are telling me that you are responsible for the fact that the domain is not working.
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,852 Points 100k badge 2x thumb
Now the website is working, have you obtained the needed MX records from your Google account? You can edit those from the Advanced DNS settings on the domain tab.
Photo of Stavros7880

Stavros7880

  • 414 Points 250 badge 2x thumb
It says to add mx records: ASPMX.L.GOOGLE.COM, ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM, ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM, ALT3.ASPMX.L.GOOGLE.COM, ALT4.ASPMX.L.GOOGLE.COM and for the domain it says for @ to put in IP addresses:
216.239.32.21
216.239.34.21
216.239.36.21
216.239.38.21 under A Names but I don't want to screw things up.  Please advise
Photo of Stavros7880

Stavros7880

  • 414 Points 250 badge 2x thumb
I added the mx records but not the IP addresses
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,852 Points 100k badge 2x thumb
Good. That should fix mail. The A records look like they would have pointed your website over to Google. It might take a bit for the mail records to propagate.
Photo of Stavros7880

Stavros7880

  • 414 Points 250 badge 2x thumb
Thank you for your support.
Photo of Sara0297

Sara0297

  • 210 Points 100 badge 2x thumb
Drew,  I am having the same problem.  Can you help me?
I have set up the nameservers for the domain but the site still is not active even though it looks like the transfer is complete.
this is the domain http://www.whitebirchgraphics.com/
and the associated homestead site is- http://www.whitebirch.homesteadcloud.com/

id appreciate it if you'd let em know what the problem is so I can avoid it in the future.
Thanks so much!!
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,974 Points 100k badge 2x thumb
Sara0297, I have yours fixed. The domain did not associate to the site correctly. If you change the site association and then change it back, it usually fixes it.
Photo of Sara0297

Sara0297

  • 210 Points 100 badge 2x thumb
wonderful!  thanks so much!!
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,974 Points 100k badge 2x thumb
You're welcome

This conversation is no longer open for comments or replies.