My website, after being saved, disappeared! HELP!!!!

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving

Webpage
Photo of Andrew8548

Andrew8548

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
  • confused and frustrated.

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,542 Points 100k badge 2x thumb
Which site? What builder were you using?
Photo of Andrew8548

Andrew8548

  • 100 Points 100 badge 2x thumb
www.bensalemshotokanstudio.com

I used the website manager
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,542 Points 100k badge 2x thumb
That page will launch with Sitebuilder or Websitebuilder. The site you mention has not even had a template chosen. The other site appears to have had a template chosen in Sitebuilder and it appears you log in with Sitebuilder. Can you describe the site you began?
Photo of HOUSEBLOCKS9845

HOUSEBLOCKS9845

  • 60 Points
mine did the exact same thing. I just got done building it. i saved it and after I published it, it was gone. now it is prompting me to choose a template but I have already built the entire site.
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,542 Points 100k badge 2x thumb
HOUSEBLOCKS9845, I see whay happened on yours. Try again now.

This conversation is no longer open for comments or replies.