My theme page I had setup is gone now, after I setup the simplestore??

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: archived

Okay setup my simplestore, but now the page I had been working on my site, theme site is gone!?!?
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,498 Points 100k badge 2x thumb
Let me take a look. I may know the problem. We have 2 stores and 2 websitbuilders and we need to make sure we have the right things.
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
I believe it is fixed now.
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
can't figure out to put it back to that
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,498 Points 100k badge 2x thumb
I will have to fix it for you, but I do not know which is right. I see you seem to have started with both builders and added the same image to both. The image I placed above is what you should currently see in the editor. Please log out of your account and clear the browser history, then log in again and take a look.
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
yes what shows in my website manager is the correct theme, but the store isn't there, it state in progress?
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
just checked my site and still not showing i have a store, says to upgrade.. I am pleased my original page is back, but no access to store.. why don't we just cancel the store and i'll just keep the web site as is. to much of a problem.
Photo of weddingsbylinda1419

weddingsbylinda1419

  • 150 Points 100 badge 2x thumb
another problem, my site is up the URL but i tried to setup my email, and it states until your domain is up but it is


This conversation is no longer open for comments or replies.