My site is not loading information properly

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Resolved

My site is not loading information properly and keeps dragging the fields even though I'm not attempting to drag them NOW a can save my changes!
Need assistance ASAP!
Photo of Kevin9177

Kevin9177

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
  • Frustrated

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 48,072 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

Could you please explain what you mean by "dragging the fields". so I can better help you? I'm not understanding what issue you are encountering.
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 70,166 Points 50k badge 2x thumb
BLENDING MULTI ELEMENTS:
I can't identify the structure of your composition but I can inform you that you cannot impose one text box over another and expect their relative positions to translate on your published site. The same applies to integrating images into a text composition.
Photo of Kevin9177

Kevin9177

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
This is the most helpful reply.
Thanks alot!
Photo of Kevin9177

Kevin9177

  • 132 Points 100 badge 2x thumb
I got an appropriate reply. Please disregard that message. I'm all good now.
Thanks for your responses.
KJ

This conversation is no longer open for comments or replies.