My pages won't load

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 year ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I've tried logging in numerous times and all I get are blank pages. There's a little "notice" that says loading page but it just keeps going round and round. I need to update the site and this is becoming very worrisome.
Photo of Linda0063

Linda0063

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
  • annoyed and frustrated.

Posted 1 year ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 54,772 Points 50k badge 2x thumb
Homestead is updating SB+ and producing intermittent interference. Various accounts will be affected as the new upgrades are installed in segments of their customer base. Try it later.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,282 Points 100k badge 2x thumb
Everything looked ok to me just now. Can you try again? If you still see an issue, let us know exactly what is not showing and what time you tried.
Photo of Linda0063

Linda0063

  • 80 Points 75 badge 2x thumb

I was able to log in using Chrome and make changes. I logged out and checked the site and it was starting to look like what I wanted.  I logged back in and now all the pages are distorted when I go through Chrome.  When I go through explorer, I get as far as the Site Builder Page and that's all it goes.  It keeps saying "starting up" and that's it.  Won't move ahead.  I would edit thru Chrome but I can't make out what is supposed to be where the pages aren't loading correctly. My last attempt to log in was at 4:40


This conversation is no longer open for comments or replies.