my navigation bar doesn't appear after publishing since updating the SSL

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 month ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content

My navigation appears when I preview but if I open the site it is not there after publishing and it's frustrating that you can't call anyone!
Photo of Patrice5030

Patrice5030

  • 190 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 month ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,366 Points 50k badge 2x thumb
You may have covered your menu with another image. What is the website address?
LAYERING ELEMENTS:
Layering procedure: Select the element > right click > choose your layering command.
The help section has no explanation for the "Bring Forward" "Send Back" elements in the Image Setting menu. I don't think they have any purpose currently. Perhaps they did. what we've been trying to make them do, at one time. The programmers should try fixing that. It's very misleading. Also, there's no other explanation for layering. Layering is an excellent feature. Now you know how to use it, you'll find many applications for it.
Photo of Patrice5030

Patrice5030

  • 190 Points 100 badge 2x thumb
No I double checked it.   The website is passworded so I cannot share the password unless it's tech support. The bring forward and send back does nothing.   I also deleted the navigation, published the site, went back in and added it and that didn't help.   

Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,366 Points 50k badge 2x thumb
HELP
Hours of Operation for Live Support
Sales: 1-800-986-0958 (Support can also be contacted via this number)
Support: 1-800-710-1998
Mon-Fri: 6:00am - 5:00pm MST(No DST)
Sat-Sun: Closed
Our Community: We're here to help each other 24/7
Homestead Techs available Mon - Fri
Community Members - Available 24x7
The homestead staff will take care of your request during business hours.
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 12,194 Points 10k badge 2x thumb
Hello Patrice5030

I see you mentioned that you site is password protected. This is actually probably why the navigation menu isn't working, as password protected pages can't display a navigation menu. I would recommend using buttons to achieve the "navigation menu" look

This conversation is no longer open for comments or replies.