My Homestead Site Builder has not worked for almost 4 weeks now.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Continued data migration 12/12/2014

My Homestead Site Builder has not worked for almost 4 weeks now. When I log in it takes forever then just times out with an error message. When will the Site Builder be working again??
Photo of Robert3881

Robert3881

  • 582 Points 500 badge 2x thumb
  • helpless

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Leah3842

Leah3842

  • 966 Points 500 badge 2x thumb
That's weird, mine pops right open and allows me to make changes.  Try a different computer and sign on using another browser. It can't hurt, right?
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 67,374 Points 50k badge 2x thumb
I am having the same problem. I cannot access SB+ from this work station at all. Oddly, I can drive 2 miles to my store and the SB+ loads okay, but slow.
Photo of Leah3842

Leah3842

  • 966 Points 500 badge 2x thumb
There you go!  Sometimes a different computer or browser or location makes all the difference!  Mine pops right on and everything I do is fast.  Weird, but there it is!
Photo of Robert3881

Robert3881

  • 582 Points 500 badge 2x thumb
I am using Site Builder on the same computer as I have been for years, with no changes, and it hasn't worked for almost 4 weeks now.  That is a big problem.  Apparently this data migration thing is affecting some areas and not others, I just want to know when everything will be like it was before.

This conversation is no longer open for comments or replies.