Multiple Websites

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 months ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I started another website to use another domain.  Now my other/old site isn't working?  What can I do?
Photo of chizan840742

chizan840742

  • 170 Points 100 badge 2x thumb

Posted 5 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,138 Points 100k badge 2x thumb
You have 3 domains and only 2 sites. You should first create the new site and then register the domain to the new site. Is the countryboy domain going to be a brand new site? I can fix this up for you, but need to know what you are doing first?
Photo of chizan840742

chizan840742

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
The first site was the chanmatthew - now not working

I just created the cbbs site in the last couple of days - currently working

I am not currently looking to use the countryboy domain at this time.

I just want both sites running.  Yesterday both sites came up 404 error when I tried to view them.  Today cbbsllc is working but chanmatthew still comes up 404. 
(Edited)
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 257,138 Points 100k badge 2x thumb
Websitebuilder sites can only have 1 domain associated to them. You need to create a new blank site and change the association of the new domain to the blank site. That should get the first site to work again. If not, select that site from the Websites manager drop down. Under the edit site button, click more, then rename this site. add a number or letter to the end and save it. One renamed the site should work again.
Photo of chizan840742

chizan840742

  • 170 Points 100 badge 2x thumb
Thank you just renaming my first site (added a number) got it going again.  Appreciate the help.

This conversation is no longer open for comments or replies.