mobile version issue

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Solved
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

My site always looks fine on my phone and now the background of all pages is the same  repeating photo from one of the pages. Kind of like a tiled look.
Photo of Duane7117

Duane7117

  • 402 Points 250 badge 2x thumb

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,874 Points 20k badge 2x thumb
Hi Duane7117, which website are you referring to so I can take a look?
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,874 Points 20k badge 2x thumb
Everything in the system shows it is correct. Does it show this way on any other phone as well?
Photo of Duane7117

Duane7117

  • 402 Points 250 badge 2x thumb
sorry I answered this before from anther computer and I guess it didn't go through........I had someone check on their phone and it was fine. So somehow it's my phone I guess. All other websites look fine with it though. 
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,874 Points 20k badge 2x thumb
If it still appearing that way on your mobile phone, clearing your browser history may help load it correctly
Photo of Duane7117

Duane7117

  • 402 Points 250 badge 2x thumb
Yes Todd that worked thank you very much!
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,874 Points 20k badge 2x thumb
I bet it looks much nicer now than it did previously! I am glad to hear this worked out.

This conversation is no longer open for comments or replies.