Loading problem

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 6 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I have been using Sitebuilder lite to do my site. I loaded plus onto on other computer so I could have more functionality. Not that much different except that it is more complicated so I went to my other computer and tried to load the lite version but it keeps 'loading'. What's up. Also how can I get the sides of the border to lengthen so I can add more text, it just gives me a gap in the border.
Photo of Bill4866

Bill4866

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 6 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,678 Points 100k badge 2x thumb
I think you may be confusing the desktop version with the Plus version. You can not have SiteBuilder Lite and SiteBuilder Plus at the same time.

Your account currently does not have Plus activated, but I would highly recommend it. Reply here if you would like us to make the change. It will work much better than the Lite version.

Mike
Photo of Bill4866

Bill4866

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
How do I activate Plus and is there an additional charge?
Photo of Matt B.

Matt B.

  • 1,434 Points 1k badge 2x thumb
Hi Bill486,

To get SiteBuilder Plus added to your account, just give us the word, and we can get your account switched over to that platform. There is no charge for making that switch, as it is a standard part of any new account, so we definitely would not make our long-term customers pay for it either!

Thanks,
Matt
Photo of Bill4866

Bill4866

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
I have found no way to contact you to switch to Plus.
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,678 Points 100k badge 2x thumb
I have switched your account to Plus. Let us know if you have any other questions.

This conversation is no longer open for comments or replies.