javascript does not appear

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 week ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

Hello
I am trying to add a simple javascript to my site. It works in the preview, but not on the published site. For example, this page http://www.dsboats.com/tide-chart

should display a tide chart using this script:

<script type="text/javascript" id="WolframAlphaScript125a3f125ab38933ef069126cc4e7c48" src="//www.wolframalpha.com/widget/widget.jsp?id=125a3f125ab38933ef069126cc4e7c48"></script>;

Any suggestions?


Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 weeks ago

  • 0
  • 1
Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 28,812 Points 20k badge 2x thumb
Hello,

Try adding the SSL certificate to the domain and test the script afterwards. https://community.homestead.com/homestead/topics/websitebuilder-ssl-cnvdqnt2aqgpr
Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Thank you for the reply. I followed the instructions, but before I submitted the changes I received the following message. I backed out for now. Can you confirm that this is the correct action?


Photo of Michelle C

Michelle C, Employee

  • 28,812 Points 20k badge 2x thumb
This is ok to bypass and can be submitted. We did not alter any records that will interfere with the sites connection. 
Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Hello
I changed the A records, but receive the error below when I choose Next.
Any suggestions?


Photo of Maria G

Maria G, Employee

  • 560 Points 500 badge 2x thumb
Hello,

I can see the DNS is correct. Typically it takes 10-15 minutes for the DNS to propagate. At this point, I would go back to that page and try again. It should work now.
Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Thank you for the support. You've been very helpful.
One more question - how can I make this page https from the menu? 
For example, go to www.dsboats.com
Top menu / more / tide chart
It's currently http and I can't seem to find how to change it. 

Thank you
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 46,374 Points 20k badge 2x thumb
Hi there,

I'm not seeing a "More" option on your menu, but I did see the page "Tide Charts" under the "Marina" page and visited that. This page is showing secure on my end.
Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
Hello
Sorry, I moved the page. It's under www.dsboats,com / Marina / Tide chart. There is a weather widget at the bottom the intermittently does not display. It should be directly under the 4 tide chart images. 
Do you see the widget? 
Photo of Jeremy4844

Jeremy4844

  • 130 Points 100 badge 2x thumb
I understand the issue now. When the site uses https, the widgets are working. However I can't seem to connect via https constantly. Is there a way to force the site, or specific pages, to always uses https? 
See the attached examples. 
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 46,374 Points 20k badge 2x thumb
It's possible this is a caching issue for you. I can see it showing secure no matter how many times I visit the page, or try different browsers. It does seem to be working on my end though.

This conversation is no longer open for comments or replies.