Issues when writing text.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 2 months ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members.

I've run into this issue a number of times and it has to do with the backspace and the delete button. Backspace, which deletes text from the left of the cursor, and delete, which deletes text from the right of the cursor.  I've run into situations where these button don't act as they should.

For example the below paragraph is from my website. I've been trying to move everything up to get rid of the space between "they" and "wanted". I put the cursor right in front of the word "wanted" and hit backspace but for some reason the word "they" gets pulled down one line (see second paragraph). From my understanding that's not supposed to happen that way.  And if I put the cursor (in the first paragraph) one space after the word "they" and hit delete, the "w" from "wanted" gets deleted (see third paragraph) and the cursors ends up on the second line right in front of "anted". I feel like theres a bug there.  I tried in Word what i was trying to do on my website but got the results I expected (see paragraph four).  Not sure what the problem is. It feels like a formatting issue because when I copy and pasted the paragraph from the website to Word, the issue got transferred along with it.  I retyped the paragraph in Word, did my delete button move with the cursor positioned one space after the word "they" and they text from the second line got brought up a line, the way it should be.

This logo was created for a maid service and they wanted to represent themselves as "green" and environmentally safe because of the cleaning products they used.  So we made this logo for them with the green leaves with a nice clean font style.

This logo was created for a maid service and theywanted to represent themselves as "green" and environmentally safe because of the cleaning products they used.  So we made this logo for them with the green leaves with a nice clean font style.

This logo was created for a maid service and they anted to represent themselves as "green" and environmentally safe because of the cleaning products they used.  So we made this logo for them with the green leaves with a nice clean font style.


This logo was created for a maid service and they wanted to represent themselves as "green" and environmentally safe because of the cleaning products they used.  So we made this logo for them with the green leaves with a nice clean font style.


Had to include a screen shot because upon posting the conversation things glitched back to normal.


Photo of Nick5507

Nick5507

  • 588 Points 500 badge 2x thumb
  • mildly concerned and confused

Posted 2 months ago

  • 0
  • 1
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 43,102 Points 20k badge 2x thumb
Hello Nick,

What browser are you using for these updates?
I logged into your builder on my end and the paragraph shows up without any of the formatting errors you mentioned. Since I'm unable to replicate this issue, it makes it difficult to troubleshoot.
Photo of Nick5507

Nick5507

  • 588 Points 500 badge 2x thumb
Yeah I'm starting to wonder if it has to do with my browser. I'm working on a Mac Pro desktop computer from 2006. The latest version of Google Chrome I am able to run on my machine is version 43.0.2357.132 (64-bit) on Mac OS 10.6.8.  Yep, it's old.  One day I'll upgrade.

This is issue is no big deal. I'm able to do a workaround and it's definitely not preventing me from doing any of my website stuff. I only run into the glitch occasionally. 
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 43,102 Points 20k badge 2x thumb
Fair enough, let me know if the issue gets worse or more frequent.

This conversation is no longer open for comments or replies.