inserting code before the ?

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

I am about to copy and paste an "Amazing Slider into my home page. On the "Amazing Slider" tutorial it tells me to paste the first part of the code BEFORE the <head> and then the other part of the code where I want the slider to go. I understand the 2nd part of te instructions. But am unsure of the BEFORE the <head> part. In the advance serttings I see <head> but unsure about the BEFORE insertion. help?
Photo of Mary6707

Mary6707

  • 402 Points 250 badge 2x thumb

Posted 6 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hi Mary6707,

We are not able to place something before the head section, just in the head section.  Paste it into the head section and we will see.  Are you sure it doesn't say before the closing head tag?

Thanks

Drew
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
I need help. is there any chance we can talk? I must launch this site today! 512-466-8619  Mary
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hi mary9288,

Unfortunately we don't have phone support available on the weekends, but maybe we can help you here.  Let us know where you are getting stuck and what you have tried.

Please understand that we are not typically able to troubleshoot 3rd party code, but we can help you to get it placed.

Thanks

Drew
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
Hi Drew, I am attaching several screenshots of what they told me to do and what I did:
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
apparently I can only add one shot at a time. just sent the instruction for Amazing Slider.  here is what I opened in TextWrangler:
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
here is where I put the code in homestead on the advanced settings:
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Ok, so there are 2 components.  The head section and the body, so your picture shows both in one document.  In our system, the head section is available through the Page settings > Advanced settings.  You do not need the head and /head tags.  Sitebuilder adds those for you, so simply copy/paste the part between those.

The body section will need to be placed in an HTML box on the page.  Add a box by going to insert > more, and select HTML.  Again only copy/paste the code between the body and /body tags.  Again, Sitebuilder adds those for you.

Lastly, you will need to upload any images used in the slider to a folder called images as there is code referencing that folder. 

Once everything is up ok, then you will need to publish.  If you have any other questions feel free to ask.

Thanks

Drew
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
Hi Mary,

You can also see if this topic helps you out.  One of our other customers actually posted a how to for Amazing Slider.
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
Very helpful!!! thank you!!!
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
this cannot be happening
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
I MUST UN PUBLISH THE WHOLE PAGE NOW! PLEASE HLEP!
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,718 Points 100k badge 2x thumb
mary9288,  What page are you having the problem with?  I looked at each page and don't see any that have a blue background.


Mke
Photo of mary9288

mary9288

  • 294 Points 250 badge 2x thumb
Hi Drew! Thats because I called the 1-800 number and talked with the tech folks. it was mandatory to get it resolved quickly due to the traffic that was about to hit our site! phew!
Photo of Mike F.

Mike F., Alum

  • 184,718 Points 100k badge 2x thumb
OK.. I am glad it has been resolved!

This conversation is no longer open for comments or replies.