I'm having serious problems using the new email system.

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • In Progress
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I'm having serious problems using the new email system. It takes ages to show my email and sometimes i have to logg off and log on to see my emails. I've also lost my signature at the bottom instead there's a lot of jumbled rubbish at the bottom of the screen. the email also takes ages to open once you click onto it. i'm sticking with using the old one for now as i don't like the new one.
Photo of meirul4344

meirul4344

  • 486 Points 250 badge 2x thumb

Posted 3 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Brian4612

Brian4612, Champion

  • 32,264 Points 20k badge 2x thumb
Hi Meirul, the tech guys will be back in here Monday morning and hopefully they can resolve the problems. Sadly, sticking with the OX version is not an option for us. It is being kept so these bugs can be ironed out but it wont be staying.
Photo of Drew N

Drew N, Alum

  • 262,826 Points 100k badge 2x thumb
What browser are you using? Have you tried a different browser? You might have to recreate the signature. You are welcome to use the old system, however, any contacts or calendar items you add will not be transferred to the new system. At some point the old webmail will simply be turned off and not accessible. You are also welcome to set up an email client to check your email.

This conversation is no longer open for comments or replies.