I put 15 pics on a scroll and only 3 of them are on the published page with 12 little boxes with an "x" in them

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 1 month ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archiving inactive content

Photo of Bruce1160

Bruce1160

  • 152 Points 100 badge 2x thumb

Posted 1 month ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 57,624 Points 50k badge 2x thumb
Check the image format. S.B. png, jpg, gif. You may need to reformat the images.
You'll need to upload the image to another ap to change the file name to gif, png, jpg etc. Lunapic or Paint will work. After doing that, you can import the file to your homestead file manager.
These are images generally taken on an iPhone and code is added for orienting the image. This code messes with Sitebuilder. The above suggestion strips that extra code and you read the new image to your page.
SB+ user:
Upload your image using the Lunapic ap. You'll be able to edit the size, shape, border and even add text. It's a flexible tool that'll enable you to produce images like you never thought of or thought possible. You can rename the image using the appropriate file name. Experiment with you images in question. You'll need to study but it'll pay off.
https://www194.lunapic.com/editor/
Photo of Elyzabeth

Elyzabeth , Official Rep

  • 14,750 Points 10k badge 2x thumb
Hello Bruce1160
I see you called about this. Did you get everything resolved?

This conversation is no longer open for comments or replies.