I change the page content, but when I publish the page, the old content remains.

  • 0
  • 2
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

I change the page content, but when I publish the page, the old content remains. 
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 2
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
Try refreshing the page. Click on the F5 key when you have the page open in the browser.
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
Thank you, Susan. I tried that to no avail. :-(
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
Drew has a much better 'view' than I do. He'll be in after bit. In the meantime the next thing I would try is closing the program and then restarting and if that doesn't work I would restart your computer and see if that does the trick.

You haven't by chance exceeded your page allotment?
(Edited)
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
I tried all of those things too, Susan :-) 

I don't think I have exceeded my page allotment, but then again, I don't think I have a limited number either. I guess I could delete a page and see what happens then.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
Just check your account - it will show which program you have.

And it could be something else - I made some changes on a page just now and they aren't showing in the browser.
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
Thanks!  I am thinking it must be something on their end.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
I tend to agree at this point. Hopefully Drew will have the answer.
Photo of Kathy9686

Kathy9686

  • 182 Points 100 badge 2x thumb
I'm having this same issue with all of my accounts not updating when publishing.
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
Still not working for me! Has Drew shown up?
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
He's here working his way through posts so we should hear something soon.
Photo of Peggy0817

Peggy0817

  • 60 Points
I hope they fix the problem. Mine is not publishing the changes either.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,498 Points 100k badge 2x thumb
Sorry for the delay, I am trying to get through. There is a publishing issue on new Websitebuilder sites at the moment. Are the sites you are working on Websitebuilder sites? The engineers believe they have it and we are running tests before going "live"

If it isn't a Websitebuilder site, please let me know the site name and I will look at it.
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
Yes. Mine is www.theveteransvoice.com .
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
Yes. www.saintmary'smission.org
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 258,498 Points 100k badge 2x thumb
The publishing issue seems to have been resolved. Please check the sites and if you still see an issue let us know what site.
Photo of Clairice2888

Clairice2888

  • 894 Points 500 badge 2x thumb
Mine's working now. Thanks, Drew.
Photo of susan2829

susan2829, Champion

  • 42,860 Points 20k badge 2x thumb
Things working here as well - slow, but showing correct view.

This conversation is no longer open for comments or replies.