I can't open Sitebuilder Plus

  • 0
  • 1
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Acknowledged
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution or has become inactive.  If you believe this topic should not have been archived, please let us know, and we would be happy to review it.  You may continue to access this topic as needed fo

I can't open Sitebuilder Plus with either Windows 10 or 7. I keep getting a pop up box that says "Synchronize file" Then it gives different file addresses over and over. I stay trapped there. This started 2 days ago and has never happened before. 
Photo of Robert Emmett1126

Robert Emmett1126

  • 298 Points 250 badge 2x thumb
  • stagnant

Posted 4 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,824 Points 20k badge 2x thumb
Hello Robert Emmett1126, we are aware of this, but I do recommend choosing Local file to sync the files on your website to progress into your Sitebuilder.
Photo of Robert Emmett1126

Robert Emmett1126

  • 298 Points 250 badge 2x thumb
I clicked on BOTH options over and over again numerous time in the last 2 days. Any idea when this will be fixed?
Photo of jayne0760

jayne0760

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
i am having the same problem
Photo of Robert Emmett1126

Robert Emmett1126

  • 298 Points 250 badge 2x thumb
This is unacceptable....I still cant open site builder without being caught in this eternal sync pages trap.  Today I will look for a new website company. 
Photo of Todd H

Todd H, Social Media Specialist

  • 20,824 Points 20k badge 2x thumb
I am very sorry Robert, it does appear most of these issues are clearing up once we've refreshed the files a couple times. I know that sounds redundant, but can you try for me and let me know if you are able to load your Sitebuilder?
Photo of Robert Emmett1126

Robert Emmett1126

  • 298 Points 250 badge 2x thumb
OK..I just tried again and I was able to open site builder. Hopefully it will continue to work
Thanks
Photo of Jayne3604

Jayne3604

  • 80 Points 75 badge 2x thumb
i found a solution from another person on this posting. i clicked on the local files, and as all the files kept on moving forward, i clicked on all till the end of all my files, very, very long time. but when i came to the end, voila! it worked. i can now long in, so patience will get you there, what a terrible occurrence.

This conversation is no longer open for comments or replies.