I can't get my site to pull up to do edits.

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 6 months ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: Archived

My pages will not pull up when logged in to do edits. 
Photo of Zequeatta9913

Zequeatta9913

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 6 months ago

  • 0
  • 1
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 53,188 Points 50k badge 2x thumb
What program are you using? Sitebuilder Plus? If so, you must select a page from you page list.
Photo of Zequeatta9913

Zequeatta9913

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
Sitebuilder Plus and yes, I've selected a page from my page list yet it won't pull up. 
Photo of themieleman

themieleman, Champion

  • 53,188 Points 50k badge 2x thumb
Open your File Manager, located on the URL drop down menu in the upper right corner of your page editor. Find the page on your content list > select the line > click the yellow Publish Flag.
Let me know if this works for you.
Photo of Drew N

Drew N, Community Manager

  • 251,604 Points 100k badge 2x thumb
The pages seem to load for me. Are you still having a problem? Some were a little slow to load as they have quite a few images on there. If it is still having an issue, click on page settings and go to background, links & footer, then toggle the background to something different and then switch it back again.
Photo of Zequeatta9913

Zequeatta9913

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled I am trying to edit my Picture-Gallery page and I can't get it to pull up????.

This conversation is no longer open for comments or replies.